Thursday, 14 November 2013

BIODATA PEREMPUAN SIMPANAN PEMIMPIN PAS ..



Nama Wanita Simpanan Mustapha Ali: Aishah Baby Binti Badar....
Alamat Kondo : BLOK D, TINGKAT 2, NOMBOR 3, D-2-3
Nama Kondo: EVERGREEN SCOT PINE CONDOMINIUM,SELANGOR.
Rumah Keluarga : Lorong Durian Sakat, Bandar Baru Sg. Long, Kg. Jawa, Klang.
Jenis kereta : Toyota Wish
Nombor Kenderaan: WSE 2512




Wang Pungutan Derma Dalam Sampul Putih


Sebulan Mustapha Ali Bayar Tetap : RM3,000 - RM5,000 SEBULAN
Akaun Bank : Bank Tempatan Dalam Negeri.


Sebahagian angka di alamat di atas tidak dilengkapkan untuk menjaga keselamatan Wanita Simpanan Mustapha Ali, kita takut Mat Sabu yang kaki seks tu pun nak rasa juga. Kami tidak akan melayan permintaan alamat penuh beliau walaupun anda penuhkan inbox kami. Alkisahnya begini, 

Pada awal video klip yang anda akan tonton sebentar lagi, Mustapha Ali kata "I call, I message U tak jawab..."

Suami isteri kalau nak main kena call dulu ker? Kena book hotel ker? Suami tunggu dalam bilik, isteri tekan door bell macam call girl kan kan??? Kalau dia isteri Mustapha Ali tunjukkanlah tunjukkanlah tunjukkanlah...

Lepas main satu round, kena urut satu badan.? Selesai semua Mustapha bagi duit, main dengan isteri kena bayar ker? Ambil duit dalam sampul, duit Derma Memali kah?

Pada penghujung video klip ini pula, wanita yang menjadi bahan belasahan Mustapha Ali update status perbelanjaan wang, dia akan buat bayaran untuk beli machine dan pindah rumah. Wanita ini juga ada menyebut mengenai nak buka Car Wash bersama Mustapha Ali.


Pindah rumah...? Jadi perempuan simpanan Mustapha Ali ker..?
Lihatlah 'taste' selera pimpinan tertinggi PAS, wanita pakai jeans ketat, baju seksi tidak bertudung, rambut pula 'blonde'. Tak ada langsung ciri ciri 'dress code' Muslimah PAS.



Evergreen Scot Pine Condominium, Selangor

No comments:

Post a Comment