Thursday, 12 July 2012

RIHANNA TUTUP RESTORAN NANDORihanna memesan makanan yang begitu banyak dari sebuah restoran Portugis sehingga mereka terpaksa menutup restoran

Penyanyi yang berusia 24 tahun yang mengadakan persembahan di Barclaycard Wireless Festival di London, England pada hujung minggu lalu dan meminta penghantaran dari kedai makan tempatan Nando.

Seorang pekerja di belakang pentas berkata: "Rihanna mengarahkan setiap item dari restoran dan meminta untuk dihantar ke kawasan persendirian beliau di belakang pentas.

Khabar angin mengatakan bahawa kos bagi besar tersebut dianggar sekitar £ 7000.

Sumber itu memberitahu akhbar Daily Star: "Restoran terpaksa menutup pintu mereka untuk baki hari kerana mereka tidak mempunyai stok lagi.

"Semua orang ketawa, mengatakan bahawa hanya Rihanna boleh membersihkan Nando."

Bintang itu membelanjakan sedikit peruntukan  pada rombongan dan keselamatan untuk hadir, yang terdiri daripada sekurang-kurangnya 90 orang.

Orang dalam meneruskan: "Ia adalah gila melihat begitu ramai orang mengelilingi seorang.

"Dia mempunyai 5 besar bilik persalinan untuk dia berehat sebelum dan selepas persembahan beliau. Beliau juga mempunyai bilik mandi sendiri, jadi dia tidak perlu menggunakan tandas yang sama seperti orang lain." - Bang Media

Sumber : The Sun Daily

No comments:

Post a Comment